ITC BT52, PER FI !

Aprovació de la nova Instrucció Tècnica Complementaria (ITC) BT 52 que regula la instal•lació de infraestructura de recàrrega per vehicles elèctrics. Per fi !

foto per penjar a la noticia de nou  ITC

Desprès de gairebé 3 anys de reunions d’experts en la matèria de la Mobilitat Elèctrica s’ha publicat, definitivament, el Reglament ITC BT 52 que permet i descriu tots els procediments per la recarrega de vehicles elèctrics en l’espai privat, és a dir : punts de recarrega en cases unifamiliars, comunitats de veïns, aparcaments públics i qualsevol altre àmbit privat. La associació catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour va participar activament durant tots aquests anys a la taula d’experts que organitzava el Cluster de la Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) i es congratula i felicita que, per fi, els usuaris disposin d’un reglament (segurament millorable) que explica com es pot procedir a la implementació de punts de recàrrega pels seus vehicles. Per més informació clicar  a “Descàrrega” on podeu baixar-vos la nova Instrucció Tècnica Complementaria (ITC) BT 52. Si teniu dubtes en la interpretació de la nova Instrucció Tècnica, podeu contactar a la associació perquè us puguem donar un cop de mà.

Descàrrega el document ITC-BT-52 en format PDF

Comments are closed.