A partir del 15 de setembre peatges gratuïts pels cotxes elèctrics a les autopistes gestionades per la generalitat de catalunya !

Nou pla per potenciar el parc de vehicles elèctrics. TV3 ha fet saber que a partir del 15 de setembre, els vehicles elèctrics no pagaran peatge a les autopistes de titularitat de la Generalitat. Són la C-16 entre Manresa i Vallvidrera, la C-32 al Maresme i al Garraf i la C-33 a Mollet, on ja tenien descomptes.

Els propietaris que es vulguin acollir al descompte hauran d’estar registrats al portal EcoviaT, on presentaran les dades del vehicle i des del qual aconseguiran la bonificació. Serà necessari, com fins ara, adquirir l’aparell de la ViaT, que costa dotze euros, i rebran un adhesiu per poder utilitzar el carril VAO i les zones d’aparcament urbà destinades a vehicles elèctrics.

El nostre amic i associat Jordi Cabutí, amb el seu VW eUP, explica a TV3 com és la conducció d’un cotxe elèctric en la notícia de la gratuïtat de peatge pels cotxes elèctrics.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/els-cotxes-electrics-no-pagaran-peatges/video/5530176/

foto Jordi Cabutí

Comentarios cerrados.