Expoelectric 2015 «E-Concert»

E-Concert’2015 : L’activitat estrella de l’Expoelèctric organitzada per Volt-Tour.

FOTO JPG

El diumenge 18 d’octubre al matí (a les 11:00) davant del Palau de Justícia de Catalunya al Passeig Lluis Companys, es va cel·lebrar, per segon any consecutiu, l’e-Concert.

L’e-Concert’2015 és una activitat divulgativa en la que es tracta de realçar la sostenibilitat del vehicle elèctric amb la música. El cor de veu musical Backline Choir va interpretar 10 peces musicals, mentre vehicles elèctrics (bicicletes, motos, cotxes i fins i tot un autobus i dos camions elèctrics) passaven per davant de l’escenari. La circulació silenciosa dels vehicles permetia escoltar el cant del cor. A més a més hi havia una interessant interrelació entre els conductors, els vehicles, els músics i el públic, que acabà amb forts aplaudiments. Us adjuntem un fragment del video de l’e-Concert.

https://www.youtube.com/watch?v=sTUubUmKtBg

Aquesta activitat va tenir força repercussió mediàtica (TVE, TV3, BTV, etc). Us adjuntem una relació de links de televisions que han fet ressò d’aquest tant peculiar concert.

Link BTV : https://youtu.be/bAHZa_K2LM4

Link TVE : https://www.youtube.com/watch?v=AhO9gnFekik&feature=youtu.be

Link BTV : https://youtu.be/TnT1BuEKtD0

Link TV3 : https://youtu.be/bYzl_Cw0U3s

Des de l’associació Volt-Tour volem agraïr la participació de tots els conductors associats i amics de l’entitat promotora del vehicle elèctric Volt-Tour que van fer possible fer aquest concert « elèctric » tant inèdit i especial. Moltes gràcies. Bons volts !

Comentarios cerrados.