ENTREVISTA DE LA RADIO SER-CATALUNYA A VOLT-TOUR

Volt-Tour explica a Radio SER-Catalunya, el projecte pilot de punts de recàrrega pels vehicles elèctrics a les estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

Patrick Renau, president de l’associació Volt-Tour, visita el programa “Què vols Ser ?” per ser entrevistat per Màxim Castillo i parlar sobre el projecte pilot de punts de recàrrega del projecte Ev-Friendly a les estacions dels trens dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i de la Mobilitat Elèctrica en general.

Durant uns 20 min es fa un repàs a l’actual situació del procés d’implementació del vehicle elèctric a Catalunya destacant els majors reptes o dificultats actuals en què ens trobem. Podeu escoltar la entrevista complerta aquí :

http://cadenaser.com/emisora/2015/12/03/radio_barcelona/1449148593_885299.html

 

Comentarios cerrados.