El model Tesla III ja és aquí !!

(Diversos associats ja tramiten la seva pre-reserva el mateix primer dia de la presentació)

foto tesla model III jpg

Puntualment, com previst, des de la seu Tesla a California (USA), s’ha presentat a les 20:30 del dia 31 de març 2016, el molt esperat model de cotxe elèctric més econòmic de Tesla : el cotxe elèctric Model III.

Aquest fet històric no ha deixat indiferents a alguns associats i amics de Volt-Tour. Un grup de 8 persones s’han trobat a les 5:30 (hora catalana) per seguir, via on-line, la presentació oficial del cotxe elèctric favorit d’en Elon Musk, el creador.

Es més, entre els associats hi ha molta expectació i il·lusió pel vehicle. Tant és que diversos membres ja han fet, durant la mateixa matinada la pre-reserva de 1000 euros pel vehicle !!!

Des de l’associació catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour, sense cap detriment a les marques automobilístiques convencionals que també ofereixen cotxes elèctrics, saludem amb molta il·lusió el naixement del Tesla Model III perquè hi creiem fermament que és el camí correcte a seguir : un vehicle elèctric pensat i concebut des de zero com elèctric, amb prestacions satisfactòries i amb una empresa a darrera que creu fermament pel vehicle to home (V2H = vehicle connectat a casa) i, alhora, el vehicle to grid (V2G = vehicle connectat a xarxa)

Felicitats Tesla  i benvingut Model III !

Per veure la presentació oficial del model Tesla III, clickar aquí :

https://www.youtube.com/watch?v=7HOhOeKwe30

 

Comentarios cerrados.