Diversos ajuts econòmics per la Mobilitat Elèctrica a Catalunya en marxa !

L’any 2017 ha arrencat en força amb tot un conjunt d’iniciatives en favor de la Mobilitat Elèctrica en el nostre país. Enguany hi ha molts col·lectius que poden beneficiar-se i que són des de els particulars, passant per l’administració pública fins a arribar a flotes de vehicles d’empreses. Per facilitar-vos la vostra feina d’identificar tots aquests ajuts, us adjuntem aquí els links i la tipologia d’ajut en què us podeu acollir.

Ajuts econòmics per la compra de bicicletes, motocicletes, turismes i furgonetes elèctriques de flotes municipals del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona.

seuelectronica.diba.cat/tramits-ens/concertacio/docs/Cataleg%202017.pdf

Termini de sol·licituds : 7.02.2017

Convocatòria de subvencions per al foment de l’adquisició de vehicles elèctrics i de baixes emissions destinats al servei de taxi, a l’ús comercial i a altres serveis de la Resolució TES/2774/2016 del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7263/1562418.pdf

Termini de sol·licituds : 1.02.2017

Concessió de subvencions per a la instal·lació d’infraestructures de recàrrega per al vehicle elèctric en el marc del Pla d’Acció per al desplegament d’infraestructures de recàrrega a Catalunya (PIRVEC 2016-2019) de l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya.

portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7277/1570830.pdf

Termini de sol·licituds : Depèn de cada tipus de convocatòria a que s’acull.

Comments are closed.