NEWMOBILITY – INKOO. 3a Jornada Vehicle Elèctric CARREGA i punt

Com ja va sent costum, aquest any arribem a la tercera edició de la jornada sobre VEHICLE ELÈCTRIC que INKOO (www.inkoo.es), aquest any també de la mà de NEWMOBILITY (www.newmobility.es) organitzen al Parc Tecnològic de Barcelona Nord.

L’edició d’enguany tindrà el clar objectiu de trencar amb els tabús i falsos mites que s’han establert al voltant de la mobilitat elèctrica. Es parlarà de vehicles amb autonomies cada vegada més importants i a preus cada vegada més competitius (presentació del nou ZOE amb autonomia de 400 km), solucions de càrrega cada vegada més abundants i ajustades a les necessitats dels usuaris i línies de subvencions per als que sí que creuen en la mobilitat elèctrica i sostenible. Aquest menú de luxe es completarà amb testimonis de valents que ja fa temps que es van llançar i que vindran a explicar-nos la seva experiència.

 Al següent enllaç trobareu informació detallada sobre la jornada, així com l’enllaç per a poder realitzar la inscripció a la mateixa:

 www.inkoo.es/jornada

 Com a document adjunt trobareu igualment la nota de premsa de la jornada, amb la agenda detallada, els ponents i els col·laboradors que han permès que la edició d’aquest any sigui una realitat. I recordeu que al final de la jornada tindrem un Test Drive de vehicles elèctrics!

 Moltes Gràcies i fins ben aviat!

Comments are closed.