Monthly Archives: Juliol 2021

TV3 s’interessa per la plataforma de suport a les conversions de vehicles tèrmics a elèctrics CON-VER-TA

El divendres 16 de juliol, Televisió de Catalunya, TV3,  ha emès a la contraportada del Telenotícies Nit un breu reportatge en que s’explica el projecte CON-VER-TA de l’Associació Volt-Tour. 

CON-VER-TA és una plataforma de suport a la conversió de vehicles tèrmics a elèctrics, que pretén aglutinar a tots els emprenedors, empresaris i industrials del país que cerquen els mecanismes adequats, justos i econòmics per a homologar vehicles convertits a elèctrics.

En el reportatge es presenta l’exitosa conversió d’una Montesa Impala feta pel nostre soci Amin Sadek i els primers passos del projecte de conversió d’un VW escarabat del també soci de Volt-Tour i propietari del vehicle, Mathias Ahlert. Aquesta conversió te el suport de l’associació Volt-Tour, juntament amb la del professor Bruno Tomàs, el Taller mecànic Uris i la col·laboració de Vernis motors.

En el reportatge queden paleses  les incerteses i els elevats costos que en aquest moment representa fer una conversió dels vehicles a 100% elèctrics, en contradicció amb la Declaració d’Emergència Climàtica recentment aprovada pel Parlament de Catalunya. Mentre el Parlament fa un reconeixement explícit de l’emergència, per l’altra, descarbonitzar els nostres vehicles segueix sent un autèntic via crucis, tant pel que fa a costos administratius com econòmics.

Des de l’Associació promotora del vehicle elèctric hem volgut donar rellevància a aquesta situació anòmala col·laborant en aquest reportatge televisiu.

Podeu recuperar el reportatge en aquest enllaç.

Si esteu interessats en adherir-vos a la plataforma de suport a la conversió de vehicles fòssils a elèctrics CON-VER-TA podeu contactar-nos a la nostra adreça de correu electrònic.