TROBADA ANUAL VOLT-TOUR 2017.

El passat dia 4 de març es va celebrar a la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat, la 17a trobada anual de l’associació catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour.

foto familia millor resolucio

Enguany amb 45 persones l’assistència ha estat màxima, també han vingut els nostres companys de l’associació nord-catalana de Perpinyà Lame66, i els representants de Catalunya de l’associació AUVE. En total hem sigut 24 vehicles elèctrics (17 cotxes i 7 motos) juntament amb un prototip de Kart-Elèctric construït per uns alumnes de l’escola de Sant Gervasi de Mollet del Vallès.

vehicles exposats

El nostre amic i soci Carles Pazos va ajudar en l’organització de la Trobada, i en el el petit “Tour” que vam fer amb els vehicles elèctrics pel petit municipi del Maresme.

volturenc 2016

Durant el dinar de germanor es va lliurar al soci Victor Bonilla el títol de “Volttourenc de l’any 2016″. Després del dinar, altre cop cap a la Biblioteca Tirant lo Blanc, on es va fer, en primer lloc, la presentació de Volt-Tour a la Wikipedia i tot seguit es van celebrar les xerrades i debats entre els associats assistents.

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència. Bons volts i fins a la següent !

Comments are closed.