Torrot desembarca a Barcelona

Torrot, de la mà de Moto-Rent, inaugura les seves noves instal·lacions a la ciutat comtal i es converteix en la primera Flagship Store de la compañía. Muvi és el vehicle ideal per millorar la mobilitat personal en grans urbs com Barcelona.

torrot 1

La primera Torrot Flagship Store a Barcelona ha obert avui les seves portes en un acte inaugural que ha comptat amb la presència del CEO i fundador de la companyia, Iván Contreras, així com amb clients i amics de la marca, que han volgut viure en primera persona l’arribada d’una marca com Torrot a la Ciutat Comtal.

torrot 2
Barcelona és la ciutat europea amb més motos per habitant, en detriment dels cotxes, segons un estudi de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB) i el Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Raó per la qual Torrot vol canviar la manera d’entendre la moto als carrers de Barcelona per aconseguir que la mobilitat elèctrica, ecològica i sostenible, arribi a tots els públics.

Comments are closed.