Electrocat’2017 a Santa Perpetua de Mogoda .

Apreciats associats i amics de Volt-Tour.
Com potser sabeu, l’Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda és una entitat adherida a Volt-Tour. Enguany, el proper dissabte 3 de juny a la tarda (16:15 a 19:00) organitza l’esdeveniment obert al públic Electrocat IV Edició.
Es tracta d’un projecte educatiu en què 8 instituts de Formació Professional de Catalunya tenen el repte de dissenyar i construir un prototip de vehicle elèctric a partir d’un motor elèctric, una controladora i una bateria.
Aquests prototips es posaran a prova en el nou circuit d’Electrocat (adjuntem coordenades GPS 41.5279089, 2.1865466) especialment dissenyat per l’ocasió.
L’entrada es lliure, i l’espectacle està garantit.

spm

Mes informació a :
http://vehicleelectric.rieradecaldes.com/iv-electrocat.html

Moltes gràcies i bons volts.

Comments are closed.