E-Concert 2018

El dissabte 6 i el diumenge 7 d’octubre es va celebrar al passeig Lluís Companys de Barcelona la vuitena edició d’EXPOelèctric, que ha comptat amb la presència d’uns 70 expositors, que han mostrat les últimes tendències i novetats en mobilitat elèctrica. Segons els organitzadors, unes 23.000 persones han visitat EXPOelèctric.

L’Associació Catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour ha organitzat un cop mes l’ e-Concert 2018.

El concert musical en directe amb la participació de la companyia Ensemble  i la companyia Zin grup vocal,  té lloc al mateix temps que circulen vehicles elèctrics, entre l’escenari i l’auditori, i que ha comptat un any més amb el patrocini de  Assegurances Catalana Occident , és una altra de les iniciatives pioneres a nivell europeu posada en marxa per EXPOelèctric.

A més, l’esdeveniment ha fet un pas més endavant en aquesta nova edició i s’ha convertit en la primera fira del sud d’Europa que s’ha proveït energèticament mitjançant l’autoconsum fotovoltaic en disposar de vehicles interconnectats a la xarxa (V2G). Un sistema que ha permès interaccionar de forma bidireccional als vehicles elèctrics amb la xarxa elèctrica.

En aquest sentit, gran part de l’electricitat de l’esdeveniment ha estat subministrada per una anella energètica, que s’ha alimentat d’energia d’origen renovable, generada localment amb plaques fotovoltaiques, bateries d’emmagatzematge i les aportacions energètiques procedents de vehicles elèctrics. Les companyies que han fet possible aquesta anella energètica en EXPOelèctric són  FCC ,  Urbaser ,  Circutor ,  CITCEA-UPC ,  SMA  i  Volt-Tour.

Comments are closed.