Tancament de la producció de la Nissan NV200 elèctrica a Catalunya : comunicat de Volt-Tour.

Nota de premsa.

Des de l’Associació catalana promotora del vehicle elèctric, Volt-Tour (fundada l’any 2000), lamentem profundament les darreres notícies sobre les intencions de les empreses Renault i Nissan d’aturar la producció i tancar les línies de produccióde vehiclesala Zona Franca de Barcelona.Ens amoïna especialment que es vulgui aturar la producció de la furgoneta elèctrica NV200 quan la corba de creixement del parc de vehicles elèctrics a Catalunya és exponencial, fruit dels grans esforços ques’han fet des d’iniciatives privades, administratives i associatives (com és el nostre cas) durantaquests darrers 20 anys.Catalunya té potencial per generar teixit industrial al voltant de la Mobilitat elèctrica i estem convençuts que com a país no deixarem escapar aquesta oportunitat. Cal, simplement, assentar unes bones bases col·laboratives entre totes aquestes iniciatives i alhora cal potenciar accions innovadores i avançades en el temps per assegurar-nos un futur pel nostre teixit industrial i empresarial.Es per això que davant d’aquesta dissortada intenció dels dirigents de les companyies Renault i Nissan volem aixecar la veu tots els que creiem en la Mobilitat elèctrica per dir que aprofitarem aquesta oportunitat industrial que deixen Renault i Nissan, tal i com ens ho recorda repetidament la història dels èxits industrials.Estem per la defensa de les línies de producció de la furgoneta elèctrica Nissan NV200 però alhora volem transmetre que hi ha molts altres camps a explorar en el sector de laMobilitat elèctrica i que van des de la generació i la gestió de l’energia iel seu subministrament amb infraestructures de recàrrega, passant, perquè no?, per fomentar l’electrificació dels nostres actuals vehicles de combustió interna, tot plegat amb una bona formació professional, una bona estratègia de desplegament del vehicle elèctric i una complicitat territorial del Govern de Catalunya dins de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània i dins de la Comunitat Europea.Sempre endavant amb la Mobilitat elèctrica!Volt-Tour, 28.05.2020

Comments are closed.