Primera Trobada Virtual de Volt-Tour : 23 de gener 2021 a les 12h

La Pandèmia COVID-19 no ens ha permès trobar-nos tots i totes aquest any 2020. Estava previst fer la Trobada anual de Volt-Tour al Circuit de Calafat durant el mes de maig de 2020 per celebrar, entre altres coses, 20 anys d’existència de Volt-Tour. Hem vist néixer la Mobilitat Elèctrica en el nostre país i estem orgullosos i contents d’haver participat en aquella època pionera del vehicle elèctric. A la Viquipèdia podeu trobar les accions més importants que hem dut a terme durant tants anys.

Però la Mobilitat Elèctrica segueix tenint grans reptes a superar, no només a nivell mundial i europeu, també en el nostre país. Davant la Pandèmia del COVID-19 hem organitzat la Trobada Virtual de Volt-Tour pel dissabte 23 de gener 2021 a les 12h.

Tots els associats hi esteu convidats. Interessats o simpatitzants que llegiu aquesta notícia i que hi voleu ser, si us plau, contacteu a secretaria@volttour.eu.

Moltes gràcies, felicitats pels vostres projectes i ens veiem el dissabte 23 de gener a les 12h de forma online!

Comments are closed.