El programa de radio VIA VERDA de Catalunya informació s’interessa pel projecte de foment de conversió de vehicles tèrmics a elèctrics CON-VER-TA

Durant el mes de maig de 2021 el programa de ràdio sobre mobilitat sostenible s’interessa per saber l’evolució del primer projecte de conversió CON-VER-TA impulsat per Volt-Tour.

L’associació Volt-Tour va presentar el projecte CON-VER-TA als seus associats a la Trobada Anual de Volt-Tour durant el mes de gener de 2021 que, per motius de la pandèmia, es va celebrar de forma 100% online.

Qualsevol interessat pot explicar el seu projecte personal de conversió i, des de l’associació, es donarà suport logístic, organitzatiu i de difusió entre els associats i/o interessats en el seu projecte. Pot ser un projecte personal o pot ser un projecte d’emprenedoria.

És el cas del nostre soci Mathias Ahlert, que desitja convertir el seu antic escarabat VW en versió elèctrica i que té previst fer-ho durant l’any 2021. El programa de rádio VIA VERDA es va desplaçar al taller mecànic Uris (Canyamars) per veure l’evolució del projecte i les dificultats i reptes que el Mathias ha de superar amb l’acompanyament de l’entitat promotora del vehicle elèctric Volt-Tour.

Podeu escoltar l’entrevista aquí :

https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/via-verda/convertir-el-cotxe-a-motor-electric/audio/1100306/

Qualsevol persona interessada en plantejar-se la conversió de vehicle de combustió interna a elèctric és benvingut a explicar el seu projecte a l’Associació. Podeu contactar-nos aquí : secretaria@volttour.eu

Bons volts !

Comments are closed.