Esdeveniments

Presentació Xarxa EV-Friendly al Quantyaparx de Sant Feliu de Codines (28 de novembre del 2009)

El proper dissabte 28 de novembre, a partir de les 11:00 hores, al nou Circuit de Motocròs elèctric de la empresa Quantyaparx a Sant Feliu de Codines, us volem explicar a tots que és i com funciona la Xarxa Ev-Friendly.

Tractarem també temes d’actualitat sobre el Vehicle Elèctric en el nostre país i, els qui tinguin ganes de tenir una experiència inoblidable, podran provar les potents motos elèctriques Quantya amb bateries de liti-polímer.

Per tots aquells que penseu venir amb el vostre vehicle elèctric, podreu endollar al Circuit perquè després pugueu tornar. També, molt important, es podrà deixar les dades del vostre vehicle (matricula, tipus de vehicle) a una llista de usuaris de vehicles elèctrics de Catalunya i que servirà per disposar de unes targes gratuïtes per poder endollar el vostre vehicle a la ciutat de Barcelona.

Us adjuntem el programa de la jornada i preguem confirmació de la vostra assistència a la nostra pàgina de contacte indicant nombre de persones que sereu i especificar si veniu amb algun vehicle elèctric.

Hi esteu tots convidats !!!

Vegeu el programa de la jornada

 

Jornada Tècnica “Els reptes del vehicle elèctric a Catalunya. Les necessitats dels municipis”
(Barcelona, 24 de novembre del 2009

El proper dia 24 de novembre de 2009 a l’Auditori Barcelona Activa (C/ Llacuna, 162-164 – Barcelona) de 9:00 h a 14:00 h, es celebrarà la Jornada Tècnica “Els reptes del vehicle elèctric a Catalunya. Les necessitats dels municipis”. Està organitzada per l’Institut Català d’Energia (ICAEN), amb la participació de la Sociedad de Técnicos de Automoción (STA).

D’una banda, s’analitzaran les necessitats dels municipis pel que fa a la planificació del subministrament i de la mobilitat elèctrica, així com  la instal·lació de punts de recàrrega públics als carrers. De l’altra, les instal·lacions que requereix el ciutadà per poder recarregar el vehicle a casa seva. En aquest sentit, es tractaran aspectes com els costos d’instal·lar un punt a la plaça de pàrquing i les tarifes de subministrament.

Vegeu-ne el programa i més informació

 

Barcelona climate change talks 2009
(2-6 de novembre del 2009)

Del 2 al 6 de novembre, el recinte firal FIRA GRAN VIA, al carrer del Foc núm. 47 de Barcelona, acollirà l’última reunió preparatòria prèvia al possible acord que es durà a terme a la Conferència de les Parts COP15 el desembre a Copenhaguen.

La negociació de Barcelona serà l’última de les reunions establertes aquest 2009 per arribar a un text acordat internacionalment en matèria de lluita contra el canvi climàtic més enllà del 2012, any en el qual expira el Protocol de Kyoto, a la Conferència de les Parts COP15. Les reunions que han precedit aquesta durant el 2009 han estat:

  • Reunió a Bonn l’abril del 2009
  • Reunió a Bonn el juny del 2009
  • Reunió a Bonn l’agost del 2009
  • Reunió a Bangkok el setembre del 2009

Aquestes reunions varen ser  establertes en el Pla d’acció de Bali acordat a la COP13, per tal d’aconseguir un acord futur sobre canvi climàtic post- 2012.

Vegeu-ne més informació i enllaços

Si esteu interessats a fer-hi una concentració espontània de vehicles elèctrics contacteu amb nosaltres.

 

Objectiu de reducció a 350 ppm de CO2. Ecolúdic i Volt-Tour organitzen un esdeveniment amb motiu del dia internacional d’acció climàtica (24 d’octubre del 2009)

Segons les dades científiques més recents, causarem un dany gravíssim i irreversible a la Terra a menys que reduïm la quantitat de diòxid de carboni emes a l’atmosfera a 350 parts per milió.

S’està desenvolupant un moviment a tot el món que pretén acabar amb la crisi climàtica i treure a la humanitat de la zona de perill que suposa el estar per sobre de 350 ppm. Estem
parlant d’un moviment enorme, divers i amb visió de futur.

Ecolúdic i Volt-Tour  s’uneixen a aquesta iniciativa organitzant una acció de difusió en
coordinació amb aquest moviment.

Com a trets remarcables, el proper 24 d’octubre s’iniciarà una marxa a Sabadell, que continuarà per les poblacions de Barberà del Vallés, Sant Cugat, Cerdanyola del Vallés, Montcada, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i St. Adrià del Besòs.

En cada localitat l’objectiu és sensibilitzar a la població d’una forma informativa i lúdica sobre la problemàtica existent. L’itinerari culminarà  sobre les 17 hores a Barcelona, rambla Santa Mònica, amb un acte multitudinari basat amb espectacles musicals amb  350 percusionistes i xerrades començades a les 10 del matí.

La ruta i horari provisional de al marxa es el següent: Ruta

Accediu a més informació del moviment al web de 350.org i la notícia d’aquest esdeveniment.

Inscriviu-vos a aquesta acció i/o col·laboreu amb la organització a  Ecolúdic

Vegeu els fulletons: Català , Política , Científic , Solució

Vegeu també les fotografies i vídeos de l’acció:
Vídeo a TV3 i l’enregistrar per en Dick per Ecolúdic
Fotografies de Ecoludic i ADTS